• aug 06

    Grekisk pyttipanna??

    Nån som har recept på den har ett där köttet ska ligga i en marinad i 6 timmar vet att det finns ett annat recept utan att köttet ska ligga i 6 timmar är det nån som har det receptet och skulle vilja dela med sig till mig var så sugen på att testa denna rätt men glömde bort det där med marinaden

    Tack på förhand

    Mvh aug 06

  • Svar på tråden Grekisk pyttipanna??
  • aug 06

    Ingen som har recept på denna rätt??

  • aug 06

    GREKISK PYTTIPANNA
    Ugnsvärme: 225 grader

    Portioner: 2 portioner

    Ingredienser:
    150 g fläskfilé (kan bytas ut mot kyckling)
    2-3 potatisar
    1 vitlöksklyfta
    ½ röd paprika
    300 g fetaost
    1 msk touch of taste
    tomat
    ½ aubergine

    Vitlöksmajonäs
    1 dl majonäs
    1 dl creme fraiche
    1 vitlöksklyfta
    socker + italiensk salladskrydda

    Gör så här:
    Tärna fläskfilén, bryn med vitlök, salt, peppar och 1 msk touch of taste. Tvätta potatisen och klyfta den. Bred ut den på långpanna med botten täckt av solrosolja, salt, peppar och vitlök. Stek i 30 minuter i ugn 225 grader. Tärna och stek aubergine. Efter att potatisen varit 30 minuter i ugnen lägg på tärnad, stekt aubergine och tärnad paprika. Efter ytterligare 5 minuter, lägg på kött, tomat, fetaost. Låt plåten stå inne i ugnen ytterligare 5 minuter. Servera med vitlöksmajonäs

    Hittade receptet

  • Nevada

    Det där lät mumma
    vad är det för touch of taste man ska ha?


    - Beeing normal is simply a pose. And the most irritating pose I know -
  • aug 06

    Jag körde på kalvfond Denna rätt är suveränt gott

Svar på tråden Grekisk pyttipanna??