• ThereseochLinus

    Hur länge kokar ni högrev i grytbitar??

    Jag brukar koka i ca. 40 min men tycker alltid att det är lite hårt....vill att det skall vara trådigt. Tips?? Tack..

  • Svar på tråden Hur länge kokar ni högrev i grytbitar??
  • ThereseochLinus

    någon som vet?

  • ilalila

    Jag bryner först grytbitarna, sen kokar jag "upp dem" rejält och sen låter jag köttet ligga läänge (typ 2 timmar iaf) på "eftervärmen". Då blir det så där trådigt och köttet typ faller av. Om du förstår vad jag menar?

  • Albin 080509

    vad menar du på efter värmen? 3?
    är det nöt kött ni pratar om?
    har aldrig lyckats få de bra nämligen


    Jag Är Gravid i vecka 11
  • cleopatra2

    det beror på vad jag lagar för gryta men oftast runt 2 timmar.

  • Gummiz

    gytbitar steker jag tills de fått fin fär sedan kokar jag den i 3 timmar, tills den blivit trådig och glider isär när man tuggar den, super smarrigt!

  • Tezza81

    säger som dom andra du kokar för kort tid.
    jag bryner i stekpanna först sen i järngrytan i med fin hackad gul lök salt å svart peppar åså vatten man väljer sj vad man vill ha i kryddpeppar lager blad en smak sak. sen koka på 1-2an i 2-3 timmar sen gör jag sås på skyn å lägger i köttet igen å sen har jag i kokta morotsstavar serverar med grönsaker å svart/röd vinbärs géle potatis till

Svar på tråden Hur länge kokar ni högrev i grytbitar??