Hur länge kokar ni högrev i grytbitar??
Jag brukar koka i ca. 40 min men tycker alltid att det är lite hårt....vill att det skall vara trådigt. Tips?? Tack..
Jag brukar koka i ca. 40 min men tycker alltid att det är lite hårt....vill att det skall vara trådigt. Tips?? Tack..
någon som vet?
Jag bryner först grytbitarna, sen kokar jag "upp dem" rejält och sen låter jag köttet ligga läänge (typ 2 timmar iaf) på "eftervärmen". Då blir det så där trådigt och köttet typ faller av. Om du förstår vad jag menar?
vad menar du på efter värmen? 3?
är det nöt kött ni pratar om?
har aldrig lyckats få de bra nämligen
det beror på vad jag lagar för gryta men oftast runt 2 timmar.
gytbitar steker jag tills de fått fin fär sedan kokar jag den i 3 timmar, tills den blivit trådig och glider isär när man tuggar den, super smarrigt!
säger som dom andra du kokar för kort tid.
jag bryner i stekpanna först sen i järngrytan i med fin hackad gul lök salt å svart peppar åså vatten man väljer sj vad man vill ha i kryddpeppar lager blad en smak sak. sen koka på 1-2an i 2-3 timmar sen gör jag sås på skyn å lägger i köttet igen å sen har jag i kokta morotsstavar serverar med grönsaker å svart/röd vinbärs géle potatis till