Vad bröar du formen med?
Bakade en äppelkaka igår och bröade formen som vanligt med ströbröd. Men jag tycker det blir en lite trist smak på kakan av ströbröd.
Nån som har nåt tips vad jag kan använda i stället för ströbröd?
Bakade en äppelkaka igår och bröade formen som vanligt med ströbröd. Men jag tycker det blir en lite trist smak på kakan av ströbröd.
Nån som har nåt tips vad jag kan använda i stället för ströbröd?
jag brukar kunna bröa med mannagryn blir jätte gott
Jag tar bara vanligt vetemjöl för vi har aldrig ströbröd hemma när man behöver det
Mannagryn brukar jag ta.
ströbröd
ha i lite vaniljsocke i ströbrödet så får du annan smak på det.
Jag använder ströbröd, potatismjöl om min vän som är gluten kommer.
Har du silikonformar behöver du ingenting!!
till äppelkakan e det kanske ingen höjdare men till sockerkakan e det skitgott att bröa med cocos.
Använder alltid ett tunt, tunt lager vetemjöl, för det ger ingen "yta" på kakan. Vill absolut inte ha någon brödig torr yta runt om som smakar gamla brödsmulor, så jag skulle aldrig någonsin bröa med ströbröd. Blä.
Mannagryn
jag brukar ha ströbröd, men är det slut så kan jag använda kokos, mjöl, havregryn eller mannagryn. Beroende på vad man ska göra =)
Tack för alla tips! Ska testa vetemjöl, det låter som en toppenidé. Mannagryn också, då har man ju en ursäkt till att göra mannagrynsgröt! Är det gluten i mannagryn, förresten? Och kokos till sockerkakan, mmm... Vaniljsocker med ströbröd är inte heller dumt!
Tusen tack och trevlig helg!