• Åke Vilse

    Vatten istället för mjölk i bullar?

    Hur blir det? Smakar det mycket annorlunda? Blir bullarna kompakta? Eller vad händer?

    Tack för hjälpen!

  • Svar på tråden Vatten istället för mjölk i bullar?
  • FruGustavsson

    varför inte mjölk? testa laktosfri eller sojamjölk?

  • MaddeMamman

    laktosfritt är fortfarande komjölk, jag använder havremjölk och jag tycker de blir bättre än med komjölk.
    lite annourlunda blir det med vatten, mer känslan av sötad fralla. Jag brukar också ta ett ägg i smeten får att få ett smidigare smak.


    FruGustavsson skrev 2007-10-19 08:14:38 följande:
    varför inte mjölk? testa laktosfri eller sojamjölk?
  • Alicia05sMamma

    Jag använder ris mjölk när jag bakar bullar då vår dotter är mjölk & soja allergiker.

    Bullarna blir super goda

    Tror inte de blir så bra på vatten.

  • Annamaja

    Personligen tycker jag inte det blir någon större hit med vatten i stället för mjölk. Men det finns ju så många andra saker du kan byta ut mjölken mot. Vissa tål ju låglaktos mjölk, sen finns det ju soja mjölk, och havremjölk. Jag tror att det är bättre att sattsa på något sånt.

  • 77Maria

    Min bästa kompis bakar alltid med vatten i bullarna o man känner ingen skillnad, dom är supergoda, lycka till, Maria

  • Mint

    Jag har alltid vatten i matbröd, det gör ingen skillnad alls.

Svar på tråden Vatten istället för mjölk i bullar?