Vatten istället för mjölk i bullar?
Hur blir det? Smakar det mycket annorlunda? Blir bullarna kompakta? Eller vad händer?
Tack för hjälpen!
Hur blir det? Smakar det mycket annorlunda? Blir bullarna kompakta? Eller vad händer?
Tack för hjälpen!
varför inte mjölk? testa laktosfri eller sojamjölk?
laktosfritt är fortfarande komjölk, jag använder havremjölk och jag tycker de blir bättre än med komjölk.
lite annourlunda blir det med vatten, mer känslan av sötad fralla. Jag brukar också ta ett ägg i smeten får att få ett smidigare smak.
Jag använder ris mjölk när jag bakar bullar då vår dotter är mjölk & soja allergiker.
Bullarna blir super goda
Tror inte de blir så bra på vatten.
Personligen tycker jag inte det blir någon större hit med vatten i stället för mjölk. Men det finns ju så många andra saker du kan byta ut mjölken mot. Vissa tål ju låglaktos mjölk, sen finns det ju soja mjölk, och havremjölk. Jag tror att det är bättre att sattsa på något sånt.
Min bästa kompis bakar alltid med vatten i bullarna o man känner ingen skillnad, dom är supergoda, lycka till, Maria
Jag har alltid vatten i matbröd, det gör ingen skillnad alls.