Kan man använda ljus choklad när det står mörk i bakning.
Det gäller småkakor.
Kan ni beskriva vad som skulle skilja, så får ni gärna det.
Tack!!
Det gäller småkakor.
Kan ni beskriva vad som skulle skilja, så får ni gärna det.
Tack!!
Pratar om blockchoklad.
Jag brukar ha ljus choklad i mina kakor.. för jag gillar inte mörk alls.. smaken blir väl kanske lite mildare om man har ljus..
Jadu.
Jag tror att skillnaden är att mörk choklad är starkare, dvs har mer kako i sig än ljus choklad.
Jag brukar använda mig av ljus choklad fast det står mörk, pga att jag tycker inte att den mörka är god pga att den smakar för starkt/för mycket kako.
OK, bra, då känns det som att jag kan göra en god kaka, även om det bara finns ljus blockchoklad hemma.
Tack!!!
Hur mycket choklad ska det vara? Kanske kan du minska lite på sockret i den övriga kakan? Skillnaden blir som flera andra varit inne på, en inte lika mastig chokladsmak. Lite dassigt - kan man tycka - och mer sött blir det också.