• Sencha

    Brunkål - med eller utan ättika?

    Hur vill du ha din brunkål?

    Jag är van hemifrån att brunkål inte är syrlig. Både jag och mamma gör brunkålen på vitkål, sirap, smör (att steka i) och buljong/skinkspad.

    Men den brunkål som säljs i affärerna och den brunkål som serveras på julbord på restauranger är alltid syrlig (p.g.a. tillsatt ättika/ättikssyra). Det tycker inte jag är alls lika gott.

    Vilket tycker du är godast?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Brunkål - med eller utan ättika?
  • Carro W

    Klart den ska vara syrlig. Den godaste är mammas hemmagjorda *längtar*


    Kaffe, cigg och lite skvaller
  • Sencha
    Carro W skrev 2007-10-29 20:12:16 följande:
    Klart den ska vara syrlig. Den godaste är mammas hemmagjorda *längtar*
    Det verkar inte vara så många som allas har en åsikt i denna viktiga fråga?
  • tottalisa

    Brunkålen vill jag ha precis som du beskrev den, Sencha. Utan ättika.


    Man ska inte ha tråkigare än man kan stå ut med.
  • elia82

     Du har så rätt så, brunkålen ska INTE vara syrlig!


    Alicia 041214 och Samuel 061128
Svar på tråden Brunkål - med eller utan ättika?