Hur mycket bakpulver?
Om det står på en brödrecept att jag ska använda. 50g jäst.
men ska istället byta ut det till bakpulver, hur mycket bakpulver behöver jag då?
Om det står på en brödrecept att jag ska använda. 50g jäst.
men ska istället byta ut det till bakpulver, hur mycket bakpulver behöver jag då?
Jag skulle inte rekommendera att byta ut jäst mot bakpulver.
Man kan inte byta ut jäst mot bakpulver, de har helt olika egenskaper.
Det é nog ingen höjdare att byta jäst mot bakpulver...
Jag måste det, hon på hälsoaffären sa att jag inte borde äta det och att jag skulle byta ut dessa 2 saker.
Då får du baka ett bakpulverbröd.
Bakpulverbröd ska man helst inte äta dagligen eftersom det slår ut någon vitamin. Det står i Rutiga kokboken.
Baka olika bakpulverbröd, fins en del goda limpor och så scones såklart. Du kan också göra platta bröd typ som tunnbröd. Googla så får du nog fram en massa bra recept med bakpulver, bikarbonat osv.
Ok, tack för hjälpen