Spelar det någon roll att man tar bakmargarin istället för smör??
I mitt recept på kladdkaka så står det att man ska ha 100 g smör. Jag har dock inget smör hemma, däremot margarin. Går inte det lika bra? Blir det någon skillnad i smak??
I mitt recept på kladdkaka så står det att man ska ha 100 g smör. Jag har dock inget smör hemma, däremot margarin. Går inte det lika bra? Blir det någon skillnad i smak??
Det blir skillnad i smak men det fungerar alldeles utmärkt. Så länge det är bakmargarin och inte typ Lätta
det går lika bra o det blir ingen skillnad
Det är Milda mat- och bakmargarin....
Såklart det går bra! (har du aldrig bakat förut? )
jag använder bara riktigt smör till fisk, där blir det skillnad i smak...
Jodå, jag har bakat Har alltid använt smör förut om det stått smör i receptet, men nu när jag bara har margarin hemma så ville jag bara höra om det blir sämre med det än smör, för det blir ju godare med smör egentligen
Smör är bäst, riktigt Smör ska det vara, men näst bäst är Milda. Tycker jag iaf
nu försöker jag stjäla din tråd lite..
undrar om man kan ha margarin till paj istället för smör?
Urk.
Om man inte ska baka på riktigt smör är det lika bra att låta bli.