250 g kokosfett?
Har någon ett bra tips och recept på nå´t jag kan laga av 250 g kokosfett. Blev nämligen över från igår då jag lagade "myror"
Har någon ett bra tips och recept på nå´t jag kan laga av 250 g kokosfett. Blev nämligen över från igår då jag lagade "myror"
Oj.. ischoklad kanske (klassiskt ) ? Tror man kan använda att steka i också men jag är inte riktigt säker
det funkar väl rätt bra att fritera saker i?
*funderar*
vad är "myror"?
använd till att fritera eller steka efterrätter i...
eller baka tex sockerkaka som med vanligt smör eller margarin och släng i någon näve extra kokosflingor i smeten
eller baka drömmar, kladdkaka eller något annat chokladigt som blir urgott med lite rostade kokosflingor på....
Aaa, så det funkar att använda t.ex i kladdkaka istället för smör?
"Myror" är "godis" med cornflakes:
250 g kokosfett
250 g pudersocker
1 tsk vaniljsocker
3-4 msk kakao
10 "koppar" cornflakes
Smält fettet, blanda i resten av grejerna och klicka ut på bakplåtspapper och ställ svalt att stelna.
Förvara svalt.
jajamen det funkar jättebra men det blir ju den typiska kokossmaken på det
så den får men ju arbeta med (inte mot) och hitta smaker som gifter sej
Okej! Tack för det! Lite klokare igen.