• abovo

    Saffransbröd med rapsolja istället för margarin/smör?

    Nu ska här bakas mjölkfria saffransbullar. Sonen tål tyvärr inte mjölkfritt margarin heller har det visat sig. Tror ni bullarna blir OK om jag använder enbart rapsolja?

  • Svar på tråden Saffransbröd med rapsolja istället för margarin/smör?
  • abovo

    Hoppas på svar... ska sätta igång bak nu. Men vi får väl testa, hoppas det blir gott!

  • meic

    När jag bakar sånt så använder jag majsolja, för smakens skull, eller en komb av majsolja och palmolja.

    Hoppas det blir bra!

  • Linda1976

    Matbröd med olja funkar bra, så det går säkert med olja till lussekatter också!


    Det finns ingen mening med livet, det handlar om att hitta ett sätt att stå ut // Magnus Betnér
Svar på tråden Saffransbröd med rapsolja istället för margarin/smör?