Gravad lax som är stekt?
Hej.
Undrar om det är nån som vet om man får äta gravad lax som är uppvärmd och stekt? Har ett pastarecept som innehåller gravad lax som man steker upp och sen kokar i gräddig sås, får man äta det??
Tacksam för svar!
Hej.
Undrar om det är nån som vet om man får äta gravad lax som är uppvärmd och stekt? Har ett pastarecept som innehåller gravad lax som man steker upp och sen kokar i gräddig sås, får man äta det??
Tacksam för svar!
Det borde man ju få
Steka gravad lax, alltså...? Undras hur det blir?
Det blir jättegott. Den har ju som mer smak pga att den är gravad, sen steks den ju o mosas sönder så den är ju som inte rå...
Ur kostråden:
"All fisk är säker ur bakterie- och parasitsynpunkt om den upphettas till rykande het (70°C). Däremot försvinner inte miljögifter vid tillagningen."
www.slv.se/templates/SLV_Page.aspx&epslanguage=SV