var i ugnen
Varför står det inte i recepten var sjutton i ugnen just den maträtten ska stå?
trodde det var viktigt om den stog i mitten eller längst ner eller så.
Men NÄÄ det står ju inte!!!!!
Varför står det inte i recepten var sjutton i ugnen just den maträtten ska stå?
trodde det var viktigt om den stog i mitten eller längst ner eller så.
Men NÄÄ det står ju inte!!!!!
Ofast i mitten(tror jag)
Men oftast...det kan man ju inte köra allt på.
Om det inte står nåt i receptet så brukar jag sätta det i mitten av ugnen -
Jag tror att de avser mitten ifall det inte står att det ska gräddas långt ner eller högt upp. (Även om jag aldrig sett något som ska gräddas högt upp)
ju större ingrediens desto längre ner i ugnen....jämför tex att muffins ska stå mitt i ugnen medan sockerkaka ska stå längre ner...det är ju samma smet men olika storlek.
Så en korvring skulle jag ställa i nedre delen av ugnen medan skivad korv skulle hamna mitt i
Vad var det för mat du skulle laga ts?
Har du Vår kokbok?Där står de vanligaste rätterna.Vilken rätt gäller det?
Jag håller på att laga makaronilåda med massor av ägg & mjölk som ska stelna i botten.
Vilket aldrig brukar hända för mig
makaronpudding ska gräddas i mitten av ugnen 200 gr.ca 30 min.Lycka till.
Ställ den i mitten av ugnen du.
Får den för mycket färg före den är färdig så kan du lägga aluminiumfolie över den så får den inte mera färg.
okej. jag testar mitten så får vi se om jag lyckas denna gång
Jag ställer allt i "nedre delen" av ugnen. Vår ugn är så jäkla varm att maten bränns annars.
den bör stelna oavsett var i ugnen du ställer den för ägg stelnar vid såpass låg temperatur....jag ställer min i nedre delen och den stelnar....tror att du kanske snarare behöver ta i ett par tre ägg till Lycka till