Går det FORTARE att tillaga en julskinka/stek i varmluftsugn????
hejsan=)
Har en liten speciell fråga. Jag har själv en varmluftsugn som vi använder mkt, men jag har aldrig mrkt av att det går fortare att laga mat eller baka i den, däremot märker man ju att det blir jämnare värme och man kan ställa in fler saker på olika nivåer i ugnen. MEN nu till frågan. En vän till mig hae till jul köpt en rimmad skinka på 5 kg, i normala fall så tar ju en OKOKT skinka 5-7 timmar i ugnen och dem har rätt nyligen köpt en spis med varmluftsugn i. NU till det skumma, enligt termometern och min vän så blev skinkan klar redan efter 2½ timme, vilket för mig är totalt orimligt??? Eller är det så att dem Nyaste varmluftsugnaran går SÅ FORT???
Isf borde väl en stek på 1,2 kg bli klar på en kvart=)????
Ngn som kan ge mig snabba svar??????