Vad äta till kalkonschnitzeln?? bråttom!!!!!
Jag har köpt supergoda panerade kalkonfileér, men vad äta till? Klyftpotatis dök upp i mitt huvud, men SÅS?????
Hjälp!
Jag har köpt supergoda panerade kalkonfileér, men vad äta till? Klyftpotatis dök upp i mitt huvud, men SÅS?????
Hjälp!
hallå???
vanlig brunsås funkar bra, eller bernaisesås (stavas det så?)
nej fy!!!! annat förslag??
skriver man så??
när folk ska hjälpa dig? tacka och säg nej tack istället...
haha, förlåt, jag menade inget illa...:p
men jag har svårt kunna tänka mig brunsås till bara :S
skall man ha en varm eller kall..??
grönpepparsås?
Indisk currysås
hum.. lät intressant :) hur gör man den förresten..:s ?
rödvinsås?
curru var gott ända till jag blev gravid, efter dessa 9 månader kan jag inte ens känna lukten..:s konstigt detdär..:(
kräsen brud detta :p
Rödvinsås är gott
sant.. kanske man skulle ta en kik i hyllorna där... men suck, varm eller kall sås...???
jag skulle haft en varm sås till.. gör hasselbackspotatisoch en rödvinssås till... eftersom schnitzlarna e rätt feta är det gott med en magrare sås till...
lantani: japp, det äre!!!! passar d till kalkon då? panerad..?
Varm sås, helt klart!
okej... då blir det en varm sås.. tror jag kollar hyoorna på ica först å hittar ja inget så blri d rödvinssås, har inte gjort de på något år bara, hur vare man gjorde nudå?????? recept, beskrivning..??
Plommonsås:
3 st röda plommon
1 st schalottenlök
1 msk socker
1 st nejlika
1 msk balsamicovinäger
4 dl buljong
smör
Plommonsås: Fräsplommon och schalottenlök i smör. Sockra, slå i vinäger och buljong. Låt koka i 20 minuter. Krydda och mixa.
Rosépepparsås
Ingredienser:
1 gul lök
1 msk smör
2 msk rosépeppar
1 msk ljus senap
1 dl köttbuljong
3 dl matlagningsgrädde
salt
peppar
Gör så här:
Finhacka löken.
Stöt rosépepparn i en mortel.
Smält smöret och fräs löken med peppar utan att löken får färg.
Tillsätt senap, buljong och grädde.
Låt såsen koka ihop under omrörning.
Smaka av med salt och peppar.
Garnera gärna med lite peppar ovanpå såsen före servering.
Dragonsås
1 hönsbuljongtärning
1 dl vitt vin
3 msk hackad färsk dragon (torkad dragon går också bra ta då bara ca 1 msk dragon)
2.5 dl mellangrädde
1 msk vetemjöl
saft av en 1/2 citron
Koka upp detta,börja med att reda vinet och mjölet och sedan resten av såsingredienserna.Låt såsen koka ihop,smaka av
oj, Tack ni alla!!!