Köttfondue?
Inte säker på att det stavas så men iallafall. Ska fira nyår med mina föräldrar i morgon och vi ska äta fondue med rostbiffs kött.
Köttet "kokas" i buljong, är det okej att äta? Måste det vara helt brunt igenom?
Inte säker på att det stavas så men iallafall. Ska fira nyår med mina föräldrar i morgon och vi ska äta fondue med rostbiffs kött.
Köttet "kokas" i buljong, är det okej att äta? Måste det vara helt brunt igenom?
Helt ok, genomstekt.
Inget rosa alls va?
broken inside skrev 2007-12-30 22:24:03 följande:
Ja, åhhhh vad gott det ska bli med en entrecote som nästan råmar och ostbricka till efterrätt... bara några veckor kvar nu....LÄNGTAR!!!!!
haha ja själv får jag vänta i 15 veckor på det .
Med risk för att vara lite OT nu ts men vad för fondue ska ni ha? Alltså själva buljongen? Vi ska ha två olika men tänkte bara röra ihop lite så jag tänkte om du hade några tips o komma med :)? En ska vi ha med vitlök helt klart, den andra har vi inte riktigt bestämt än, sista minuten javisst :).
broken inside skrev 2007-12-30 23:00:28 följande:
Babyfia: Vi brukar göra en rödvinsbaserad fondue, större delen rött vin som sedan får koka ihop med fonder/buljonger/kryddor och olja för att få mer smak. Blir kanongott och inte så flottigt (gillar inte riktigt smaken av olja).