Hur görs ostbågar?
Här sitter man på nyårsafton och har inget bättre för sig.
Min kompis säger att man friterar, och så är det säkert.. Men HUR gör man ostbågar? Från smeten till att den hamnar i påsen?
Här sitter man på nyårsafton och har inget bättre för sig.
Min kompis säger att man friterar, och så är det säkert.. Men HUR gör man ostbågar? Från smeten till att den hamnar i påsen?
Helt allvarligt så såg jag ett program där de visade det på discovery channel för något år sedan.
Tyvärr minns jag inte så mycket, har dock för mig att de inte friterade utan att det är någon massa som de kör i något rör och skär av till små bitar. Minns inte hur de "torkar" dom dock.
Nä, inte friterar man ostbågar...de rostas.
Meh.. Nu blir det fajt här hemma.. Sophie är övertygad om att dom friteras, jag är lite tveksam för det smakar inte fritös ju...
Jag är helt övertygad om att de INTE friteras. Det lät jättebekant det där med rostning.
Meh! Nu måste jag ju googla på detta oerhört viktiga ämne!
hahah..vi försökte googla men vi hittade inte..så vi gav upp..=)
Nu kan jag tugga vidare i godan ro...
OLWs cheez doodles är spröda och frasiga majsbågar som rostats och smaksatts med mild ostkrydda. cheez doodles passar för alla tillfällen när du känner dig sugen på något riktigt gott. cheez doodles är orginalet - the CHEEZIER snack!
http://www.olw.se/webb.asp?menu=1&smenu=1&umenu=1&page=prod_cheeze2