• Nuffelina

    Vad göra av Creme Bonjour Cuisine och lax?

    Jag har just tinat några portionsbitar pinklax och har en burk Creme Bonjour Cuisine (Schalottenlök & gräslök)i kylskåpet. Några förslag på vad man kan göra med detta?

    Kan man använda creme bonjour som kall sås, eller behöver man värma upp den?

  • Svar på tråden Vad göra av Creme Bonjour Cuisine och lax?
  • Freiya

    gör laxen i ugnen, sen när den är nästan klar, klicka över creme bonjour och in i ugnen igen så den blir lite varm kanske? och kokt potatis till!


    Nu flyger vi, sa räven. Kastade grisen i tryckkokarn.
  • Theorese

    Stek laxen som den är, antingen i panna eller ugn, massor av citronpeppar på. Koka pasta och blanda ner creme bonjour i pastan och servera till.

  • Nuffelina

    Det blir nog en kombination av båda förlagen: Citronpepparar på och steker i panna, häller sedan över creme bonjour och serverar med potatis.

    Tack så mycket.

  • Freiya

    låter gott!


    Nu flyger vi, sa räven. Kastade grisen i tryckkokarn.
Svar på tråden Vad göra av Creme Bonjour Cuisine och lax?