• LillaMandarin

    Vispgrädde istället för matlagningsgrädde?

    Går det att ha vispgrädde i en maträtt där det egentligen ska vara matlagningsgrädde i om det krisar?? Eller det kanske inte funkar så bra?

    Grädden ska brynas ihop med kyckling i en stekpanna...plus lite tillbehör i.

  • Svar på tråden Vispgrädde istället för matlagningsgrädde?
  • Sarah å Leia

    Jadå, det blir ju lite tjockare o mer smak (tycker jag)

  • Sarah å Leia

    Jag ska också göra en kyckling rätt i dag, men valde matlagningsgrädde ist för vispgrädde med tanke på fetthalten, fast det hade ju varit godare med visp...

  • Mint

    Absolut funkar det, vispgrädde är ju "originalet" och det alla använde innan matlagningsgrädde uppfanns.

  • pompes pappa

    Vispgrädde blir ju ännu godare faktiskt

  • Eisa

    det är bara hjärtinfarktsrädda som väljer bort vispgrädde

  • Sarah å Leia

    Jaså?


    Eisa skrev 2008-01-12 15:05:23 följande:
    det är bara hjärtinfarktsrädda som väljer bort vispgrädde
  • Madame Flod

    Vispgrädde är kökets guld!!!
    Å smörklickar såklart! (som eg är vispgrädde i fast form)
    Klart Nr1 i alla rätter men oxå fetast!

  • Trynträ

    Ja du kan ju alltid ha i lite mjölk och ta mindre mängd grädde så blir det samma sak som matlagningsgrädde.

  • cleopatra2

    Jag använder alltid vispgrädde.

Svar på tråden Vispgrädde istället för matlagningsgrädde?