• xxJessikaxx

    Kan man frysa ner färsk pasta, både kokad och o-kokad?

    Om man nu kanske inte tänkt äta den som den är utan använda den i nån pastagratäng, tror ni det funkar?

  • Svar på tråden Kan man frysa ner färsk pasta, både kokad och o-kokad?
  • Idris

    nej då kokad går kanon.. går skitsnabbt att tina också...

  • Lola Jämtland

    Varför ska du frysa okokt? Fundersam
    De håller ju i evigheter ändå......


    //Blir det nånsin våran tur.....
  • viseversa

    okej då lärde jagmig mågot nytt! men färskpasta har ju en tendens att klibba ihop väldigt!!


    Idris skrev 2008-01-24 10:11:38 följande:
    nej då kokad går kanon.. går skitsnabbt att tina också...
  • Lola Jämtland
    Lola Jämtland skrev 2008-01-24 10:12:08 följande:
    Varför ska du frysa okokt? De håller ju i evigheter ändå......
    Ah, nu hajade jag det där med färsk!

    Glöm mitt svar.
    //Blir det nånsin våran tur.....
  • blonde redhead

    Vi fryser ofta in okokad. Ofta delar vi på paketen osv och d är det bra att frysa in det som är över.

  • xxJessikaxx

    Lola Jämtland skrev 2008-01-24 10:12:08 följande:


    Varför ska du frysa okokt? De håller ju i evigheter ändå......
    Men om påsen är öppnad? Då håller den väl inte så länge, eller gör den det? Det är alltså typ skruvar, inte platt pasta som lätt klibbar ihop.
  • Lola Jämtland
    xxJessikaxx skrev 2008-01-24 10:35:03 följande:
    Lola Jämtland skrev 2008-01-24 10:12:08 följande:Men om påsen är öppnad? Då håller den väl inte så länge, eller gör den det? Det är alltså typ skruvar, inte platt pasta som lätt klibbar ihop.
    Det gällde ju färsk pasta.
    Jag trodde vi snackade om sån där hård okokt o den håller länge......
    //Blir det nånsin våran tur.....
  • xxJessikaxx

    Satsar på att frysa in den. Gick åt jättelite av den igår så...

Svar på tråden Kan man frysa ner färsk pasta, både kokad och o-kokad?