• Nouva83

    Frysa in mjölk i iskuber?

    Dumma frågor kanske...
    Är det bara att hälla i mjölken o ställa in den i frysen, likadant som man gör med vatten?
    Behöver man inte lägga nåt skydd eller nåt över?

    Hur gör man när man behöver behållaren till ny mjölk?
    Kan man lägga flera kuber i samma påse utan att de fryser ihop, ifall man inte vill tina alla på en gång?

  • Svar på tråden Frysa in mjölk i iskuber?
  • Sandie86

    Bara till att hälla ner..

  • Anksan

    hmm läs på amningshjalpen.se har öfr mig de beskrev bra där.

    Men annars lägger du brickan i en fryspåse och knyter alt. sätter klämma. När de är frusna för du över de till påsen utan att röra vid de. Går utmärkt att plocka estaka bitar, men ta ej med händerna.

  • Malinski79

    Annars är ett tips att ta "istärningspasar" då blir det portionerade å samtidigt skyddade..

Svar på tråden Frysa in mjölk i iskuber?