• smillanova

    Lövbit & creamfreach

    Tänkte röra ihop det och ha det till pasta. Men vad ska jag krydda med?
    Är jätte ugen på det nu
    Låter det äkligt?

  • Svar på tråden Lövbit & creamfreach
  • ElinOlsson

    Supergott. Jag brukar ha i champinjoner och lök och krydda med senap, salt och peppar.

  • BoomBoom

    Stek lövbiffen (400g), smält ca 50g kvibille gräddädel, tillsätt 5dl creme fraiche. Salta och peppra. Jag brukar äta det med jasminris, men pasta går nog bra det med. Tror det egentligen ska vara champignoner i oxå. Så om du gillar det är det bara att blanda i!

    Inte direkt nyttigt, men så gott! Brukar inte gilla ädelost, men här är det gottigt!

  • Tineling

    Hittade en supergod recept på nätet och jag har provat det var jättegott! jag hade lagt till torkad urkärnad plommon i lövbiffen som är rullat och hade i tandpetare och stekte dom sen tog jag bort tandpetare och blandade över med de övriga ingredienser.

    Sivs Lövbiff

    Strimlad lövbiff (ca 5 hg)
    Purjolök(skuren i små bitar)
    Svamp (skivade) jag hade färska champinjoner
    Paprika(Röd strimlad)
    Lök (hackad)
    En Buljongtärning(kött)
    3 dl grädde
    1 liten burk creme fraiche
    1-2 burkar cantadouost viltök och örter(ca 1 1/2 en smaksak)

    Stek kött,svamp, lök,paprika
    Blanda ner buljongtärningen i små bitar
    Tillsätt grädden,creme fraichen och osten.

    SUPERGOTT!!!

Svar på tråden Lövbit & creamfreach