• Kiina

    PANIK!! Bechamelsås

    Håller på å göra lasagne..........men.......vetemjölet är HELT SLUT!!!!

    Nån som vet om man kan använda typ maizena eller nåt istället?

  • Svar på tråden PANIK!! Bechamelsås
  • jeanettte

    hmm tyvärr vet jag inte men jag har svårt o tro att det skulle bli så bra med maizena....

  • Birgitta2

    Nja, då får du använda ren grädde och koka upp och toppreda med maizena. Ganska mycket maizena. och salt och peppar naturligtvis.

  • viseversa

    nja vetemjöl är ju att föredra när såsen ska vara så tjock som den ska.

  • viseversa

    jag skulle också fråga en granne.det är ju inte jättemycket mjöl det handlar om.

  • Kiina
    Birgitta2 skrev 2008-03-11 13:44:59 följande:
    Nja, då får du använda ren grädde och koka upp och toppreda med maizena. Ganska mycket maizena. och salt och peppar naturligtvis.
    Kanske testar det då
  • Birgitta2
    Kiina skrev 2008-03-11 20:48:49 följande:
    Gjorde med maizena, det funkadeGick å äta också!
    Va bra...
Svar på tråden PANIK!! Bechamelsås