• pussycat

    Har någon behandlats av Sophie eller Louis??

    Hej!

    Min sambo och jag genomgick ett par IVF behandlingar där vi gjorde icsi utan att det gav resultat(trots "toppenägg"). Min sambos spermier har avvikande utseende och jag troligtvis för gamla ägg. Han har två barn sedan tidigare men det är 20 år sedan de föddes och mycket hinner ju hända i kroppen på 20 år. En deppig dag när jag satt och googla på nätet kom Sophie Lagercrantz hemsida upp. Hon jobbar med örter och akupunktur och på hennes hemsida står det att hon kan hjälpa till med spermiemängd och utseende. Jag undrar om någon varit hos henne och vet om hon är seriös. Jag känner att nu har vi prövat det västerländska sättet att försöka få hjälp nu prövar vi det österländska. Tyvärr är äggdonation och adoption inte aktuellt. Undrar också om någon känner till Louis Womack i Lund?? Någon som har en synpunkt? Jag frågade på två andra trådar men fick inget svar så nu försöker jag här.

    Tack på förhand och trevlig helg

  • Svar på tråden Har någon behandlats av Sophie eller Louis??
  • Jojjann

    Hej,

    Bor i USA så jag känner inte till just de två personerna men har själv använt mig av österlänsk medicin, visserligen i kombination med IVF men jag känner att det förbättrade mina förutsättningar. Bl a ändrade jag min kost i samband med mina försök.

    En person här i USA som skrivit mycket om detta är Randy Lewis. Hon har en intressant bok som man delvis kan använda som en självhjälp guide och det står även lite intressant på hennes hemsida:

    www.thefertilesoul.com/

  • Aquilia

    Hej Jojjann,

    ville bara säga att jag var inne på länken du bifogade och läste, jätteintressant. Jag har beställt boken fr Adlibris och ser fram emot när den dimper ner om ett par dagar. Har provat akupunktur 1 cykel än så länge, fick lite kostråd + kinesiska örter men kände att just kostråden var alldeles för vaga och otydliga så jag ser fram emot bättre vägledning genom boken. Tack för ditt tips

  • Jojjann

    Hej Aquila,

    Hoppas du får ut något av boken. Den innehåller bl a ett frågeformulär och några andra sätt för självdiagnostik om man nu inte har fått något tydligt beskrivet av den man går hos. De jag har gått hos har också varit öppna att diskutera vad min diagnos betyder och tyckte det var intressant att jag läst på lite på egen hand, men det får man väl känna sig för lite.

    Jojjann

  • marynaki

    Hej
    Jag har varit hos Louise W, han är duktig. Vet inte om han specialiserar i just gynekologiska problem. Åtminstone han var lite skeptisk när jag berättade mitt problem för honom. Men jag vill bara rekommendera att läsa mycket givande bok av Randine Lewis, "The infertility cure". Många svar finn där, det finns många som läste denna bok. Lycka till.
    MArynaki

  • John22

    Välj behandlingar som faktiskt fungerar istället för en massa löjliga kvacksalvare som blåser desperata människor på pengar.

  • minaimaginärabarn

    Hej!

    Jag har varit i kontakt med Sofie L och hon verkar både kunnig v g fertilitet och hon är seriös. Hon var sjukskriven när jag ville börja med akupunktur, annars hade jag gått hos henne. Jag valde då en annan akupunktör som är inriktad på fertilitet, Susanna Q, vid St Eriksplan. Henne kan jag också rekommendera, nu vet jag dock inte hur hennes kunskap kring manlig fertilitet ser ut men hon är superpåläst, använder lite andra metoder än vad jag har upplevt förut och hon är mycket seriös.

    Lycka till!

Svar på tråden Har någon behandlats av Sophie eller Louis??