• Tussans

    vad äta till revbensspjäll??

    Har massor med revbensspjäll i frysen sen jul.. tänkte passa på att käka upp det, men har ingen aning om vad man ska äta till... potatis??? nån sås??? nån som har några tips?? äter bara revbensspjäll till jul annars.. haha!

  • Svar på tråden vad äta till revbensspjäll??
  • väntar i Kina kön

    Potatis gratäng....*ler eller kokta potatisar med gräddsås/brunsås.

  • cissi24

    Vi brukar ibland äta det till kvälls mat om vi inte har ätit så mycket på dagen. Då äter vi dem med fingrarna och har fransbröd till med smör o ost, mums.

    Men hos min mamma brukar det serveras med potatis och sås

  • Mollymajs

    Kokt eller pressad kokt potatis, brunås och äpplemos.. Mums.

  • siamusen

    Coleslaw och bakad potatis

  • Mamsingen

    Lindas potatisbakelse
    4 bakpotatisar
    1 pkt bacon
    1-2 msk grädde
    Lite smör
    1-2 äggulor
    2 dl riven ost
    1 st salladslök

    Knaperstek baconen och låt rinna av på hushållspapper. Bryt skivorna i mindre bitar.
    Picka och baka potatisarna (utan folie) i ugn, 225 grader, cirka 50 minuter eller tills de är mjuka. Dela potatisarna på mitt och gröp försiktigt ut innanmätet i potatisarna, lägg i en skål och mosa med gaffel. Späd med cirka 1 msk grädde, rör ner 1 tsk smör och smaka av med salt och peppar. Rör ner äggulor och baconkross, salladslök och ca 1 dl riven ost. Fördela tillbaka moset i potatisskalen. Gratinera bakelserna i ugn, 225 grader, cirka 15 minuter innan de ska serveras.

Svar på tråden vad äta till revbensspjäll??