Vad är det för fel på vår ugn? Kakorna blir inte som de blir i andras ugnar... Jag blir galen!
Vi har en 2 år gammal spis från Bosch som jag inte förstår mig på.
Vår granne gör en kladdkaka som är så himelskt god, när hon bakar den... Den står inne i 30 min och är sådär lös och kladdig i mitten och ovanpå är den lätt krispig och lite ljusbrun som en skorpa på.
En annan vän till mig gör en annan kaka som ska stå inne i 30 min också och också den vara aningens kladdig i mitten efter 30 min..
När jag bakar dessa kakor med exakt samma ingredienser och samma tid osv så blir båda kakorna torra som sockerkaka!
Igår bakade jag ena kakan och tog ut den efter halva tiden och redan då var den sockerkakskonsistens på...
Ugnen har alltid varit såhär sen vi köpte den, men nu börjar jag misstänka att något inte stämmer eftersom om jag bakar och använder deras ugnar så blir kakorna bra så det är inte mitt bakande det är fel på..
Jag vill också baka goda kakor ju..!