hur får man ugnspannakakan tjock?
som rubriken lyder?
tycker att hur jag än gör är den sådär tunn å ihålig...
tips?
som rubriken lyder?
tycker att hur jag än gör är den sådär tunn å ihålig...
tips?
Oj Hur gör DU, för det är så jag vill ha den, och min blir ofta tung och kletig...
(Jag kör fläsket i långpannan i ugnen, häller över en smet på ägg mjöl salt mjölk och lite bakpulver (sitter på jobbet, har inga mått här) och bakar i 200 grader i ca 30 min.)
Ja, jag vet iaf att jag inte har samma recept till vanlig pannkaka som till ugnspannkaka... Vet inte riktigt *vad* som skiljer dock.
Kanske ska testa en mindre form? Jag vet faktiskt inte om det blir bättre då men det är ju värt ett försök :)
vispa äggen innan du har i dom i smeten, och ha inte för stor form förstås receptet som är i min kokbok är för en rätt liten form, inte ens en långpanna.
Ja, vispa äggen rejält, min blir nästan för tjock och stor. Kör också på vanlig pannkaksmets.