Hur tillaga lammstek godast?
Lammsteken är redan kyddad, så det jag undrar är hur jag ska tillaga den för att den ska bli så god som möjligt?
Lammsteken är redan kyddad, så det jag undrar är hur jag ska tillaga den för att den ska bli så god som möjligt?
Enklast är väl i ugnen, det brukar bli godast :)
ugn helt klart!
kanske bryna den i stekpanna och sedan gå klart i ugn. ev med tillägg av ex vitlök och andra smakrika grönsaker omkring.
lergryta brukar ju aldrig slå fel? jag har då aldrig misslyckats med den =)
Lergryta alltså, behöver jag någon stekpåse?
inte i en lergryta, den är ju en "stekpåse" i sig själv
Det är ju sant
Hur länge ska den vara inne ugnen?
tills den är klar... :-P
ärligt talat ingen aning. innertemperaturen ska ju upp till en viss nivå. men jag minns inte vilken.
mellan 60-75 grader..bero på hur tillagad man vill ha den..
vid 70grader är köttet osa o saftigt..Ugnen 175grader
Det e gott med massvis med rosmarin och vitlök