• PitraPi

    Förrätt, baguetter i ugn med gratinerad getost/chevre?

    Jag har en gång ätit en superenkel och god förrätt som jag nu söker recept på eller andra liknande förslag.

    Vi hade då skurit baguetter i skivor, på brödet la vi vad jag har för mig en röra av getost som vi hade blandat ihop med färskost eller creme fraiche eller liknande. Detta gratinerades kort i ugnen och blev supergott.

    Någon som vet om jag är på rätt spår eller har ni något annat liknande förslag? Det ska funka att äta för gravida.

  • Svar på tråden Förrätt, baguetter i ugn med gratinerad getost/chevre?
  • mooogn

    Vi brukar smöra bröd lätt, ha på en getostskiva alt. bredbar getost och så in i ugnen. När brödet och osten är klara har vi på lite flytande honung.

    Gör även samma sak med crostini, men då utan smöret. Mums! Räcka ut tungan


    ...nu har vi försökt i tre år...
  • Kenzie

    Ja lite flytande honung är jättegott på. Gärna en liten sallad på t.ex ruccola, tomat och breasola till *mums*  (fast breasolan bör ju skippas av den gravida)


    Älskade Theodor 060329
  • Mollymajs

    Vi brukar ta nån typ av rostbröd eller lantbröd o skära i skivor. Sen läger vi en skiva getost på varje, ringlar över honung och hackade valnötter. MUMS så gott det blir.

Svar på tråden Förrätt, baguetter i ugn med gratinerad getost/chevre?