Koka broccolin innan man wokar?
Har färsk broccoli som jag tänkte slänga ner i en wok, men borde jag koka den innan? Isåfall, hur länge kokar jag den?
Tack!
Har färsk broccoli som jag tänkte slänga ner i en wok, men borde jag koka den innan? Isåfall, hur länge kokar jag den?
Tack!
Jag hade nog kokat den i 2-3 minuter (förvällt dom) och sen wokat.
Jag skulle blancha den, dvs slänga ner den i kokande vatten i en halv minut. bara för att vara säker på att allt blir varmt.
jag kokar inte min innan. men det är väl smaksak.
Nej absolut inte. Det är ju godast när den är krispig.
Jag kokar inte broccolin. Gillar den krispig och fast.
Dela den bara i mindre bitar så blir den garanterat varm precis som Kenzie nämnde.
Jag tycker broccoli är svårt, det är ju superäckligt om den bara smälter i munnen. Iaf jag vill att det ska vara lite tuggmotstånd så jag slänger alltid ner den sist, några minuter innan allt är klart.
Nice, tack för svaren.
Jag gör så att jag slänger i de okokta så det blir lite al dente.
Nice.
:]