Du kan göra chicken fingers t ex, med honey mustard. Då gör man en så kallad dubbelpanering. Ta kyckling filé o skär i fingrar. 3-5 fingrar per filé beroende på storlek. Vid sidan så har du en liten bunke med mjöl o kryddor (salt o peppar) o en bunke med äggblandning, jag brukar vispa ihop ägg o mjölk (mer ägg än mjölk i volym). Sen doppar du fingrarna först i mjölet, runt om och ordentligt. Sen i äggblandningen. Håll löst. Det är viktigt att fingret är ordentligt doppat i ägget för att annars lossnar paneringen. Sen tillbaks till mjölet (man kan ha en andra bunke med mjöl för att hindra kladd). För att hindra kladd på fingrar så ser du till att använda höger hand till att doppa i mjölet o vänster till att doppa i äggblandning. Efter dopp i ägg så lägger du fingret i mjölblandnigen med ägghanden o släpper. skyffla över mjöl med mjölhanden o se till att den får ordentligt med mjöl runt om. Fritera. Gör det snabbt eller lägg upp på ett fat med smörpapper under innan du slänger i fritösen så allt får samma färg.