Hur smaksätter du din couscous?
som frågan lyder... jag lagar mat nu gärna lite tips...
som frågan lyder... jag lagar mat nu gärna lite tips...
jag använder buljongtärning
Likaså då jag kokar ris
Med örter, buljong, saffran, curry eller ibland ingenting.
Vad lagar du för mat?
Marockansk kycklinggryta lagar jag....
Då skulle jag nog bara ha lite buljong i couscousen och sen servera youghurt till.
Låter verkligen gott förresten *knycker receptet*
Jag har alltid undrat hur dom smaksätter couscousen på en libanesisk restaurang, så himla MUMS!!
som dom beskriver couscousen på detta recept hoppar jag, gillar inte russin i mat...
jag brukar smaksätta med buljongtärning och pressad vitlök!
Lånar receptet jag med... såg ju jätte smarrigt ut
testa med pesto, blev super gott me kyckling till
Min f.d. brukares mamma lärde mig att koka couscous. Hon hade i olivolja och grönsaksbuljong i kokvattnet och sedan en klick smör i den färdiga couscousen
kokar cous cousen med buljongtärning...*smarrigt*
oftast grönsaksbuljong!
En klick smör, pressad citron och hackad bladpersilja!
Kycklingfond i vattnet och lite smör i den färdiga couscousen
Lagar i min couscousgryta. Couscousen ovanpå och en tomatsås med tillbehör exempelvis squash, morötter, potatis, kycklingfile/kött/fisk, kikärtor, turkisk paprika i. Sen när "grytan" är färdig häller man den över couscousen och dekorerar med grönsakerna samt kött eller vad man nu hade i.
Jag brukar bara ha i lite smör och pressad citron när couscousen är färdig,men buljong är det många som har. När jag gör couscous så har jag alltid det i en sallad.
Jag använder cousocus istället för ris eller pasta, eller i sallad. Samma med bulgur och quinoa.