vaniljvisp i tårta?
hej, kan man ha vaniljvisp (från milda) i tårta? eller blir den för lös? isf kommer det att få stå en dag också... hm.. kanske inte så smart eller?
hej, kan man ha vaniljvisp (från milda) i tårta? eller blir den för lös? isf kommer det att få stå en dag också... hm.. kanske inte så smart eller?
Ja detta undrar jag också....men jag kan tänka mig att det inte fungerar då den är lös i sig
Men jag har provar att ha i kessela med vanilj smak i en tårta och det kan jag säga att den blev suuuuper god
Så det är värt att prova
Lycka till med tårt bakande
Det går aldeles utmrkt
det går bra - jag använder med fördel vaniljvisp i tårtan! men vispar upp den rätt rejält
Jag brukar göra vaniljkräm (som är tjock) och blanda den med vispad grädde och ha det i mellanlägget. Lite mer jobb än vaniljvisp - men lagom fast och gott!
Då ska jag också prova detta med vanilj visp....villken tur ska göra tårta till i morgon då sonen fyller 5 år....