Anonym skrev 2008-04-22 08:44:10 följande:
Ok då stannar jag hemma såg framemot det så.Men ingen i familjen har spytt, mått illa eller varit dåliga i magen. Jag har inte träffat någon som är utanför familjen på en vecka, min man har varit i affären, jag har ifs gått ut o gått men inte pratat med nån. Jag åt 1 burk makrill 10 timmar innan jag spydde, jag spydde upp allt i magen sen gick det över. Hade ingen feber alls. ( jag får alltid jättehög feber när jag spyr (har magsjuka ) ungefär 40 grader) Jag hade inte ont i magen eller mådde illa dagen efteråt även om jag åt o drack allt jag ville. Jag tycker det låter som jag åt dålig makrill även om den smakade gott.
Matförgiftning drabbar dig mycket, mycket snabbare än 10 timmar efetråt! Oftast kommer besvären inom en eller ett par timmar, eller ännu snabbare efter att du ätit något som varit dåligt.
Det är garanterat inte makrillen du blivit matförgiftad av!