Hur gör man GINO?
Gino är (väl?) frukt som man skär i bitar, lägger i en form och river choklad över och sen in i ugnen?
Men ska det vara vit choklad? Mörk choklad? Mjölkchoklad?
Hur varmt i ugnen?
HUr länge?
Vad serverar man det till?
Gino är (väl?) frukt som man skär i bitar, lägger i en form och river choklad över och sen in i ugnen?
Men ska det vara vit choklad? Mörk choklad? Mjölkchoklad?
Hur varmt i ugnen?
HUr länge?
Vad serverar man det till?
vit choklad men du kan ta den du gillar bäst
Vit och glass till, vanilj
Tills den smält
www.tasteline.com/default.ns&lngRID=6670
vi brukar ha vanilglass, temperatur kommer jag ej i håg men googla på det.
Jag älskar gino - världens bästa och godaste dessert
Man tar de frukter man vill ha; jordgubbar, ananas, kiwi, vindruvor, banan...
River VIT choklad och lägger ovanpå frukterna, MYCKET choklad ska det vara
Hmm... Vad brukar jag ha ugnen på... 200 grader? 10-15 minuter kanske, du ser när det är klart
Jag serverar vaniljglass till. Gudomligt gott
Våran familjs favvo dessert, barnen älskar det
Sist gjorde vi det med vitchoklad, hallon och blåbär blev super gott!
brukar ta 20 minuter 175 grader men det brukar räcka med en kvart i vår super heta ugn
20- 30 st jordgubbar
2 bananer
4 kiwi
saften från en lime
100 gram vit choklad
vaniljglass eller yoghurtglass
Man kan variera stort och som man vill,vissa tar hellre mörk choklad,jag brukar ta riven kokos över ibland beror lite på vilken frukt till.