God fyllning till bakpotatis!?
Hjälp! har någon ett gott recept på god fyllning till bakpotatis med skinka i!?
Gärna utan majonnäs...
Hur gör ni när ni gör bakpotatis med fyllning?
Hjälp! har någon ett gott recept på god fyllning till bakpotatis med skinka i!?
Gärna utan majonnäs...
Hur gör ni när ni gör bakpotatis med fyllning?
Jepp!
creme fraiche
skinka, tärnad
purjolök
boston gurka
salt
peppar
blanda efter behag. Mumsigt som sjutton!
keso, rödlök, skinka och örtkryddor!!
Gräddfil
Majonäs (helst den veganska)
Tärnad gurka och gul lök
Lite chilisås
Tonfisk på burk
Svartpeppar och lite örtsalt
Jag brukar bara blanda lite strimlad skinka och knaperstek lite bacon,riven ost, creme fraiche och lite olika kryddor. Lägger in dem i ugnen (tycker det blir godast). Sen måste man bara ha lite smör först så det smälter ner i potatisen.
Det tycker vi är gott o enkelt..
Har ett men med bacon...kanske går bra ändå?!
2p
1 burk creme fraiche
1 paket knaperstekt bacon, bitar
1 vitlöksklyfta, pressad
en liten bit hackad purjolök
salt & peppar
JÄTTE gott! Ibland tar jag i lite majs också.
creme fraiche, rödlök, tomater, strimlad skinka och riven ost
Keso, Skinka, Ananas, Vitpeppar ,Persilja, Sweet chilisås
rökt skinka, Lätt Crème Fraiche, Vitlök, tomat, gurka
Främsta tipset är ju i alla fall att skippa FOLIE runt potatisen, borsta den fint och salta ordentligt på så att man får ett saltskal.
Sen brukar vi fylla med skagenröra, västerbottenost, bacon och rålök.
creme fraiche, matlagningsyoghurt, röda äpplen, gröna äpplen, skinka, rödlök. Mums!
Alltid i ugn utan folie eller salt etc. Ca 1 timme.
Alla tips låter ju hur mumsiga som helst! Kommer nog bli mkt bakpotatis i sommar
TACK SNÄLLA!!!
Creme fraiche, räkor, rödlök, salt och vitlök. Jättegott!
vilket gradantal har ni på ugnen? Jag brukar fuska och göra dom i micron!! Men de blir säkert mkt godare i riktig ugn. I micron tar det endast 10-15 min.
Bästa med bakpotatisar är ju att dom kan ligga i ugnen hela kvällen, perfekt grilltillbehör.
Funkar fint att börja baka vid 15-16 för att sedan käka vid 18-19
Fler timmar gör ingenting, dom sköter sig själva och blir bara mumsigare.
Jo, glöm inte att sticka nåra hål i dom så dom inte exploderar.
Micro är inte att föredra, potatisen blir inte bakad utan kokt iden.
Vi brukar ha på typ 200 grader en timme ungefär =)