• Myror i brallan

    God fyllning till bakpotatis!?

    Hjälp! har någon ett gott recept på god fyllning till bakpotatis med skinka i!?
    Gärna utan majonnäs...
    Hur gör ni när ni gör bakpotatis med fyllning?

  • Svar på tråden God fyllning till bakpotatis!?
  • Jamieolivia

    Jepp!

    creme fraiche
    skinka, tärnad
    purjolök
    boston gurka
    salt
    peppar

    blanda efter behag. Mumsigt som sjutton!

  • Neko

    Gräddfil
    Majonäs (helst den veganska)
    Tärnad gurka och gul lök
    Lite chilisås
    Tonfisk på burk
    Svartpeppar och lite örtsalt

  • Ica 6

    Jag brukar bara blanda lite strimlad skinka och knaperstek lite bacon,riven ost, creme fraiche och lite olika kryddor. Lägger in dem i ugnen (tycker det blir godast). Sen måste man bara ha lite smör först så det smälter ner i potatisen.

    Det tycker vi är gott o enkelt..

  • Lilla näktergal

    Har ett men med bacon...kanske går bra ändå?!

    2p
    1 burk creme fraiche
    1 paket knaperstekt bacon, bitar
    1 vitlöksklyfta, pressad
    en liten bit hackad purjolök
    salt & peppar

    JÄTTE gott! Ibland tar jag i lite majs också.

  • Miss Love

    creme fraiche, rödlök, tomater, strimlad skinka och riven ost

    Keso, Skinka, Ananas, Vitpeppar ,Persilja, Sweet chilisås

    rökt skinka, Lätt Crème Fraiche, Vitlök, tomat, gurka

  • War

    Främsta tipset är ju i alla fall att skippa FOLIE runt potatisen, borsta den fint och salta ordentligt på så att man får ett saltskal.

    Sen brukar vi fylla med skagenröra, västerbottenost, bacon och rålök.

  • Lisenlisen

    creme fraiche, matlagningsyoghurt, röda äpplen, gröna äpplen, skinka, rödlök. Mums!

  • Lisenlisen

    Alltid i ugn utan folie eller salt etc. Ca 1 timme.

  • Myror i brallan

    Alla tips låter ju hur mumsiga som helst! Kommer nog bli mkt bakpotatis i sommar
    TACK SNÄLLA!!!

  • tinis77

    Creme fraiche, räkor, rödlök, salt och vitlök. Jättegott!


    *Alexander 9/9-05 * Bebis 25/9-08*
  • Lilla näktergal

    vilket gradantal har ni på ugnen? Jag brukar fuska och göra dom i micron!! Men de blir säkert mkt godare i riktig ugn. I micron tar det endast 10-15 min.

  • War

    Bästa med bakpotatisar är ju att dom kan ligga i ugnen hela kvällen, perfekt grilltillbehör.
    Funkar fint att börja baka vid 15-16 för att sedan käka vid 18-19
    Fler timmar gör ingenting, dom sköter sig själva och blir bara mumsigare.

    Jo, glöm inte att sticka nåra hål i dom så dom inte exploderar.

  • War

    Micro är inte att föredra, potatisen blir inte bakad utan kokt iden.

  • Neko

    Vi brukar ha på typ 200 grader en timme ungefär =)

Svar på tråden God fyllning till bakpotatis!?