Stark, riktigt stark mat. Vad gillar ni, hur starkt skall det vara?
Finns det något godare än het mat! Och nu är det ju grillsäsong och allt på en gång också. Ta och kolla in www.chilihouse.se eller blogg.chilihouse.se om ni vill ha lite mer koll på vad man kan använda varorna till.
Min personliga favorit är Chicks Dig Me Mango Chipotle Grilling Sauce som är helt grym till kyckling och ris. Eller att pensla på ett grillspett med kött och lite olika frukter som sista touch innan det är klart.
Någon mer som är grymt galen i het mat? Vad brukar ni äta och hur lagar ni den? Anledningen till att jag startade denna butik (ja det är jag som äger den) var mitt intresse för just stark mat. Och har man ett stort intresse så blir snart tabasco och sambaolek rätt tråkigt.
Så kom igen! Låt oss dela lite recept!
Jag har själv 5 fina karrebitar liggande i en jamaicansk marinad sedan igår kväll. Skall snart starta grillen och se hur det blev. Tänkte servera det med en bulgursallad med ruccola, rödlök, tomat, gurka och kanske lite fetaost. Klassiskt och gott. :)