Vad kan man göra med äggvita?
Jag har fått en massa äggvitor över. Vad kan man göra för roligt av dessa (förutom maränger såklart)?
Jag har fått en massa äggvitor över. Vad kan man göra för roligt av dessa (förutom maränger såklart)?
Har för mig att det finns sockerkaka gjord på äggvitor, men är osäker på var jag läst om det.
De går att frysa för att ta fram när du behöver dem.
Mums-mums eller sorbet.
...fast maränger kan man aldrig få nog av.
Testa hyvla ner lite choklad eller nötter i marängsmeten så får du lite roligare maränger. Och en matsked konjak i smeten är inte heller fel.
Åh, sorbet...det tänkte jag inte på. Det blir en citron-lime sorbet! Tack för tipset!
sufflé!!! mumsigast
katrinplommonsufflé äger
massa mousser, eller hittade ett pecept på amerikanska pannkakor(tror de var martha stewart) då hade hon uppvispade äggvitor i smeten för att få dom luftiga och lite högre än de svenska platta sakerna. Såg rätt gott ut