Snabb hjälp med Entrecote!
Vad är godast att göra med Entrecote?
Kan man "slänga" in den i ungen bara sådär?
Håller på att tina en nu så lite tips hade varit bra
Vad är godast att göra med Entrecote?
Kan man "slänga" in den i ungen bara sådär?
Håller på att tina en nu så lite tips hade varit bra
Är det i skivor? I så fall tycker jag att de är godast att grilla eller steka i panna.
Nej det är en stor bit.
Kan man dela den i 4 delar och slänga in den på grillning i ugnen tro?
Eftersom den är hel så skulle jag bryna den i panna först och sedan låta gå klar i ugnen på låg temperatur. Jag tror inte att det blir någon vidare gott ifall du kör på grillning. Då kommer den bara att bli bränd och torr utanpå.
Har du kött-termometer? I så fall ska innetemperaturen på köttet vara 58 grader = medium/rare, 62 grader = medium och ca 72 grader welldone.
Godast medium enligt mitt tycke... fast nu måste jag laga välstekt eftersom jag är gravid.
Nej har ingen kött-termometer. Men har skurit den i lite tjockare skivor nu och ska steka dom tänkte jag.
Det blir nog gott! Mums!
Är också väldigt glad för "medium-kött". Var ganska glad att jag mådde dåligt och inte åt så mycket under graviditeten. Allting var helt genomstekt och det var inte så gott när jag var van vid annat.