Keso mot kesella?
Jag har ingen koll på vad det är för skillnad på keso och kesella.
Men jag har ett recept på mellanmålsbullar där det ska vara keso, men jag har kesella hemma. Kan jag byta ut det?
Jag har ingen koll på vad det är för skillnad på keso och kesella.
Men jag har ett recept på mellanmålsbullar där det ska vara keso, men jag har kesella hemma. Kan jag byta ut det?
Keso är ju ost... Och det är inte kesella. Men det funakr säkert! Annars ..,sök på ett recept med kesella i, det finns massor av gott!
Kesella är Arlas varumärke för kvarg.
Kvarg är en typ av färskost som ofta används i matlagning på kontinenten. Kesella är en slät färskost. Den görs av skummjölk som ystas med mjölksyrakultur och löpe till en slät ostmassa som smaksätts med grädde. Den har en frisk, kärv smak och passar allra bäst i bröd, pajdeg och efterrätter.
Keso är ett varumärke för cottage cheese-produkter vilket är en sorts färskost eller grynost.
aha, inte visste jag att kesella var ost et med! Kul att man kan få lära sig nåt nytt!
Nej, precis! Tänk va bra det är med familjeliv! Man kan få lära sig såå mycket nytt!