Jag har aldrig recept utan åker till affären o köper de som ser gott ut
Jag brukar göra en plåt, tror jag köper 3 såna stora påsar med skivad franska. Skär sedna bort kanterna o så smörar jag dem när jag lagt ut dem på plåten.
Man kan ju ha vad man vill i lagren, beror ju lite på vad man gillar o sen va de får kosta. Några exempel på fyllningar är : gurka o skinka eller räkor,ägg o dill eller bredbarleverpastej o smörgås gurka eller kräftost eller mjokost o röd paprika elleer röd lök o lax. Allt hackar man i små bitar o sen blandar med creamfrich o majonäs till en geggig röra. Salta o peppra lite. Jag gör alltid två röror o har en i första lagret o den andra i de andra.
Sen har jag creamfriche blandat med majonäs runt om o uppe på den.
Som ganering kan man ha precis vad man vill. Jag har alltid massa olika saker på, ex : körsbärstomater, citron, gurka, vindruvor, räkor, kräftstjärtar, lax,rostbiff, skinka, ostrullar, sallad, dill, paprika, ägg , rädisor, svart eller röd caviar... mm