Är inte utbildad, alls. Men har på nåt sätt lyckats trassla in mig i yrket och varit kvar i 9 år!! Sen jag var 15 altså.
Precis som zondra skriver är det tungt, tungt, tungt och kul. Helvetiska tider, men på nåt sätt väldigt tillfredställande. Jag jobbar 300 timmar i månaden just nu, men det gör liksom inte så mycket, jag är chef, sköter beställningar, meny osv, och har faktiskt kul.
Tröttnade dock ett tag och jobbade i en butik i hela 3 månader, det var en underbar paus, men skönt ändå att vara tillbaka på hemmaplan så att säga =)
Lycka till i framtiden!
Och ja, har jobbat på finare restaurang i reykjavik, där jag är bosatt just nu, och helt ärligt, med riskt för att låta "outbildad". När man har en meny att jobba med blir vilken mat som helst rutin. Det är ju inte särskilt svårt att laga mat och det kvittar i stort sätt vilken klass av restaurang jag har jobbat på, det är i mina ögon faktiskt i stort sätt samma sak. Carpaccio och hummer, sniglar och wahtever blir också rutin =)