• ploppviola

    Fågelkvitter

    Blev akut sugen på de i går o krängde ett antal små baguetter med de på i.Kom sen på att kanske inte de var så bra?
    Läste kostråden att man inte skulle äta kallrökt skinka.Men frågan är om den är kall rökt eller ej....
    Någon som har erfarenhet av denna kvitter?


    Du är värdefull
  • Svar på tråden Fågelkvitter
  • La Lola

    Vad f-n är det?


    //3 år tog det - jag ska bli mamma igen
  • idiblon yes

    Det kan väl knappast vara någon fara. Förutom att du kanske blir fet av alla kolhydrater.

    La Lola: Här där jag bor är det en röra med typ majonäs, rökt skinka och purjolök.

  • La Lola
    idiblon yes skrev 2008-07-30 08:45:00 följande:
    La Lola: Här där jag bor är det en röra med typ majonäs, rökt skinka och purjolök.
    Aldrig hört talas om!
    Måste vara ett lokalt namn.
    //3 år tog det - jag ska bli mamma igen
  • ploppviola

    Lalola:De är en blandning med rökt skinka purjulök,majonäs. Ja precis som idiblon yes skriver...


    Ja fet är de sista jag har lust att bli men förbaskat got tär de iaf....Glad


    Du är värdefull
  • ploppviola

    gott är


    Du är värdefull
  • ploppviola
    FundersamNå kan jag fortsätta kränga?
    Du är värdefull
  • ploppviola

    Ringde affären nu o dom säger att de kan var både varmrökt o kallrökt då dom tar resterna av skinkbitarna som blir över o gör denna blandning på..
    Kan jag äta upp resten?, eller faran är total?FundersamGlad


    Du är värdefull
  • La Lola

    Risken att drabbas av toxoplasma eller listeria är trots allt liten.....


    //3 år tog det - jag ska bli mamma igen
  • ploppviola

    Jo men vad är de som händer då man drabbas?
    Sen är ju frågan om man ska äta upp de sista eller ej?


    Du är värdefull
  • ploppviola

    Ok fryser in sista kladden


    Du är värdefull
Svar på tråden Fågelkvitter