Pärsons kalkon, varmrökt eller kallrökt??? HJÄLP!
Hej ,
Någon som vet om Pärsons rökta kalkon tunna skivor är okej att äta?
Är den varm, eller kallrökt???
// Sara
Hej ,
Någon som vet om Pärsons rökta kalkon tunna skivor är okej att äta?
Är den varm, eller kallrökt???
// Sara
Den ska vara varmrökt. Det står nästan allra sist (litet) på etiketten, alltså efter innehållsförteckning, tillverkare och sånt. Jag har länge inte vetat så jag har uteslutit den, men hippsvipps en dag så såg jag att det stod varmrökt på etiketten.
Gissa om jag blev glad, äter inte rött kött och fläsk, så kalkon är ju jättebra för att få i sig lite protein!! Har försökt maila åt Ingelsta Kalkon också hur det är med deras kalkonbröst (det är ännu godare!!), men jag verkar inte få nå svar tyvärr...
Kram på dig å lycka till i den "förbjudna mat-djungeln".