• DecemberBebis

    Såsen blev för salt , finns det nåt knep för att få bort lite av det salta ?? snabbt svar tack !!

    står och lagar mat , och såsen blev alldeles för salt , nån som har ett knep för att få bort lite av saltsmaken ? mer än att hälla på mer vätska..

  • Svar på tråden Såsen blev för salt , finns det nåt knep för att få bort lite av det salta ?? snabbt svar tack !!
  • Nisseblubb

    Häll på mer vätska :(

  • Hemliga 72an

    Ta i lite strösocker!

  • Sotardotter

    Låt en potatis koka med, den tar upp saltet.

  • Myssnuff

    Läste nånstans att man kan lägga i en rå potatis så suger den upp saltet. Vet dock inte om det stämmer...

  • emtono

    Man kan väl lägga i en potatis och låta koka med, den drar åt sig salt, (en okokt alltså) annars kan citron ta bort en del av den värsta salt smaken.

  • Dakota

    Jag har oxå hört det där med att lägga i en potatis. Den ska tydligen dra åt sig saltet.

  • Thursday
    Thursday skrev 2008-08-07 15:37:59 följande:
    Är det inte något med att lägga i en potatis...?
    Rå potatis alltså, det ska tydligen suga åt sig saltet om den får koka med ett tag. Har dock aldrig provat...
  • Carlshägg52

    Lägg i en rå potatis så suger den åt sig saltet. Nu kanske detta kommer lite för sent.

Svar på tråden Såsen blev för salt , finns det nåt knep för att få bort lite av det salta ?? snabbt svar tack !!