Såsen blev för salt , finns det nåt knep för att få bort lite av det salta ?? snabbt svar tack !!
står och lagar mat , och såsen blev alldeles för salt , nån som har ett knep för att få bort lite av saltsmaken ? mer än att hälla på mer vätska..
står och lagar mat , och såsen blev alldeles för salt , nån som har ett knep för att få bort lite av saltsmaken ? mer än att hälla på mer vätska..
Häll på mer vätska :(
Lite socker?
Ta i lite strösocker!
Är det inte något med att lägga i en potatis...?
Låt en potatis koka med, den tar upp saltet.
Läste nånstans att man kan lägga i en rå potatis så suger den upp saltet. Vet dock inte om det stämmer...
socker...
Man kan väl lägga i en potatis och låta koka med, den drar åt sig salt, (en okokt alltså) annars kan citron ta bort en del av den värsta salt smaken.
Jag har oxå hört det där med att lägga i en potatis. Den ska tydligen dra åt sig saltet.
lägg i en rå potatis, den tar upp salt.
Lägg i en rå potatis så suger den åt sig saltet. Nu kanske detta kommer lite för sent.