• Kanina

    Kan man göra gubbröra dagen före?

    Till midsommar tänkte jag bland annat göra lite gubbröra på snittarna. Men det är ju alltid en massa annat att göra samma dag så jag undrar om jag kan göra röran idag redan?

    Det är ju anjovis, ägg, lök och sånt i - det borde ju hålla sig? Jag tänkte mest på om löken kanske tar över smaken eller så?

  • Svar på tråden Kan man göra gubbröra dagen före?
  • Glowstar

    Hm...När jag gör den brukar det bli över och jag tycker den brukar vara godare dagen efter, så jag skulle säga ja...

  • Ceca

    Javisst, det e bara till att köra på. Man kanske inte ska lägga upp det på bröd dagen innan men röran kan absolut göra. Smarrigt värre.

  • lata kocken Johanna

    röran blir bara godare av att stå en dag i kylen

  • Kanina

    Bra, då ska jag mixa lite nu! Tack!

Svar på tråden Kan man göra gubbröra dagen före?