Fluff med Ahlgrens bilar????
Har sett någonstans att det ska gå att göra men jag vet inte hur mkt av varje jag ska använda?? Någon som vet? Kan det passa ihop med hallonmousse, någon som vet?
Har sett någonstans att det ska gå att göra men jag vet inte hur mkt av varje jag ska använda?? Någon som vet? Kan det passa ihop med hallonmousse, någon som vet?
3dl grädde och 1/3 dels påse bilar
klipp bilarna i små bitar så går det fortare. Värm grädden till max 80 grader...får INTE koka.
Ställ in i kyl och vispa ihop efter tidigast 5 timmar.
Nej men gud så gott! Hur gör man??
Ja fy fan va gott.
Måste pröva.
Alltså ska man värma grädden tillsammans med bilarna eller ska man ha i bilarna efter??
Ja värm grädden, släng i bilarna tar rätt lång tid att smälta ihop..
jag slängde i bilarna direkt. Funkade bra
Blir inget "fluff" dock tycker jag, utan mer krämigt.
Tack för svaret! Ska genast prova.. Sonen fyller ett imorrn så jag ska göra en testtårta inför helgens kalas!! kan det passa tillsammans med hallonmousse tro?