• SpecialK

    Tips på olika sorters fluff tack!

    Har sett dumlefluff och polkagrisfluff, finns det fler fluff, funkar det med nästan vad som helst...?

  • Svar på tråden Tips på olika sorters fluff tack!
  • MalinI

    Tror man kan ta det mesta.

    Ahlgrens bilar bla. Men man får ta ganska lite bilar annars blir det en klump.
    After eight ska jag testa nästa gång.


    Missbrukar smileys
  • Vem där

    Vad är fluff? Det låter spännande

  • SpecialK

    after eight it is tror jag! Lät supersmaskigt, tack för tipsen, men fortsätt gärna med fler tips, för det är många helger framöver...

  • MalinI
    Vem där skrev 2008-08-24 18:27:30 följande:
    Vad är fluff? Det låter spännande
    Du smälter tex 180 g dumle i vispgrädde, som inte får koka. Sen kyler du ner det i ca 6 timmar i kylen innan du vispar ihop det. Ha mellan tårtbottnar.
    Missbrukar smileys
  • Vem där

    MalinI, Det låter jättegott. Måste prova. Tack!

  • MalinI

    Det är gott.

    Har testat med dumle och polly.


    Missbrukar smileys
  • Tussen06

    Läste att nån hade gjort på werthers kolor och käck lakritskola

  • Tingeling1974

    Idag serverade jag en tårta med ahlgrens bilar - fluff och på det andra lagret hade jag pärongrädde. Det blev supergott!

  • Tjatte

    Jag gjorde fluff på Mars igår, mums . Har även gjort fluff på After Eight och det var bäst hittills. Otroligt gott till kladdkaka.

    Är det någon som vet hur mycket polkagrisar man ska ha till 3 dl grädde?

  • Queequeg

    Kan även tippas om att göra fluff på bla geishachoklad, lösgodiset salta sillar, punshpraliner.

    Tjatte: har aldrig provat själv att göra på polkagrisar, men mängden är väl 180g även där till 3 dl grädde som det är till andra fluffar.

Svar på tråden Tips på olika sorters fluff tack!