• promenadflickan

    hur länge håller tinad kycklingfile i kylen?

    Jag tog upp kycklingfile ur frysen igår och den tina först på diskbänken,sen det sista i kylen. vAr meningen att jag skulle tillaga den igår eftermiddag,men nu blev det inte så.

    kan jag göra nåt av den idag eller är den förstörd?

    snabba svar önskas

  • Svar på tråden hur länge håller tinad kycklingfile i kylen?
  • Snorkis

    Jag personligen hade kastat den... kyckling är inte att leka med.. i synnerhet eftersom det fortfarande är rötmåanden..

  • Tecken

    Hade du haft den i kylen hela tiden, då hade jag (om jag vore du) tillagat den idag. Men eftersom du haft den i rumstemperatur... nä, den hade jag kastat - även om det hade svidit i den ekonomiska delen av hjärtat.

  • isisisis

    Om den var halvfryst när den åkte in i kylen så är det säkert ok idag också,men inte längre.

  • Mysanochmimer

    Jag hade tillagat den idag eller tom imorgon utan problem.
    Så länge den inte luktar dåligt så är det ingen fara

  • promenadflickan

    ja den var halvfryst när jag la den i kylen,sen har den legat där sen igår vid 14 tiden...

  • Bebis

    Jag skulle äta den. Jag har gjort så själv nån gång.


    Don't Panic
  • Zofye

    Luktar den inte jävul då är det bara att äta
    Men inte rå utan tillagad
    Tror nog du kan tillaga den och äta den. Se bara till att tillaga den ordentligt, men det ska man ju alltid göra med kyckling, så det ögr du nog ändå 

  • promenadflickan

    tack för alla svar!

    jag tänker tillaga den nu

    hoppas vi inte blir sjuka!

Svar på tråden hur länge håller tinad kycklingfile i kylen?