Hur pocherar man fisk???
Ja som rubriken lyder... ska fylla ngn vit fisk, typ rödspätta, med pepparrot bal. Sen pochera...men hur gör man det?
Ja som rubriken lyder... ska fylla ngn vit fisk, typ rödspätta, med pepparrot bal. Sen pochera...men hur gör man det?
Pochera är ett finare ord för att koka om jag inte minns helt fel. Allt för att få det att låta så avanserat som möjligt *ler*
Lägg fisken i en ugnssäker form tillsammans med lite schalottenlök och vitt vin! Ca 10-15min på 150grader
Enligt Wikipedia, så är det att sjuda någonting i vätska: sv.wikipedia.org/wiki/Pochera
Vätskan du ska lägga fisken i ska ligga precis under kokpunkten, då pocherar du
Gå in på www.ica.se, klicka vidare till Mat & Inspiration, sök recept "Pochera" - det gjorde jag, finns massor med recept
Aha, jag hade fel. Hittade denna länk på nätet. Verkar lite krångligt...
www.lindius.se/html/fiskskolan.html