Måste man inte alltid ha smält smör i muffinssmet?
hittade ett recept, står 126 g marg som man ska vispa poröst med socker men det står inte att man ska smälta det...
vad tror ni?
hittade ett recept, står 126 g marg som man ska vispa poröst med socker men det står inte att man ska smälta det...
vad tror ni?
nej det måste man inte..ska det vispas poröst kan det inte vara smält
jaså?
Måste måste du nog inte, men jag gör alltid det. Blir så svårt att vispa annars...
men det blir ju liksom ingen rinnande deg om man sen blandar i möjblandningen...hm?!
spelar det nån roll tror ni?
har alltid vispat annars :)
Man ska INTE smälta smör som ska vispas poröst med socker...
Det ska vara mjukt, rumstempat.
Jag smälter alltid smör om det ska vispas poröst tillsammans med socker, hur lyckas man annars?
jo ägg och sedan mjölk, ni tror alltså de tblir bra?